Katka

16. 9. 2015

 

Raw foodse připravuje z potravin, které neprošly tepelnou úpravou nad 42 °C. 

RAW restaurace zažívají boom. Zkuste tam zajít s celou rodinou. Děti vlastně odmalička jedí RAW. První příkrmy jako strouhané jablko nebo kašička z banánu jsou vlastně první RAW pokrmy našich dětí. A v jejich jídelníčku se objevují i nadále: ovoce, zelenina, saláty... Jejich prospěšnost je bez diskuze. Nejde tedy o to, udělat z dětí vitariány, strainspirace itariány, kteří by se stravovali jen syrovými potravinami, ale nabídnout jim je v takové lákavé formě, aby jich konzumovaly co nejvíc. 

Mňam alternativa 

Krásným příkladem jsou moučníky. Proč místo klasické smažené neudělat RAW palačinku? Mlsání nemusí být vždycky nezdravé. 

Zpět na výpis aktualit
Login